Repul az ido. Vagy inkabb zuhan

Amilyen sebesseggek tortennek a dolgok, az idonek ez nem a repulese, hanem a zuhanasa. Szabadesesben. Mire picit feleszmelek mar vege mindennek. Vagyis csak majdnem.

Szoval tegnap delelott Kalligrafia es dobolas volt, (Shodou es Wadaiko) Aztan osszekeszulodunk a delutani iskolalatogatasra. Itt kell megjegyeznem suru bocsanatkeresek kozepette, hogy mindig olvassunk el minden papirt egy ilyen program kereteben, mert megszokasbol, es emlekezetbol velt idopontokra keszulve konnyen jar ugy az ember, hogy csorog a szovaban a telefon, amin keresztul kozlikvele, hogy menjen a recepciora azonnal :)

Szoval meglatogattuk a 13-15 eves gyerekeket es tanaraikat a kozeli iskolaban. Kedves koszontovel, elo zenevel, az altaluk keszitett dolgok bemutatasaval fogadtak. Mi bemutattuk az orszagainkat, majd korbevezettek az iskola kulonbozo profilu termein. Vegul egy osztalyteremben koszontoket mondtunk (mindket oktatasi intezmeny kepviseleteben valaki) Majd a diakok tavoztaval kerdeseket lehetett intezni a tanero fele.

Ma reggel az elarning website-okta mutattak be nekunk, majd csoportokban atbeszeltuk a tapasztalatainkat.

Delutan mar csak egy eligazitas volt a hazautazasrol es az esti programrol, Megvasarlhattuk a nemreg megrendelt konyveket.

Es mire eszbe kaptunk mar a zarounnepsegen talaltuk magunkat. Tanarok, Diakok, es a Homevizit csaladjai egyutt ettunk, beszelgettunk, fenykepezkedtunk. Ami ropke 2 ora alatt szinten bezarta kapuit.

Van akinek holnap reggel megy a gepe. Ez itt mar a veg. Ennek a 2 hetnek a vege. Nehany szerencsesnek meg adatott par szabad ora.

Hogy holnap irok-e meg innen valamit, elore nem tudom. Es a mostani irast is gyorsan abbafejezem. talan karaokezni mentek paran... megnezem...