Majdnem minden van

prolog: ez a tegnapi postom lett volna, csak elfelejtettem elesiteni.

Sokminden van japanban, amit ebben a programban meg lehet tapasztalni. Egy valami azonban sajnos nincs.

Elegendo ido. Mindig lehetne rahuzni meg egy kicsit. Nem lehet lefenykepezni az ossze jinja-t vagy tera-t. Az osszes hegyet, volgyet. Rengetegen vannak. Es akkor meg nem is mondtam, hogy tobb iranybol, megvilagitasbol...

Egy valami azonban folymatos hianycikk. Az ido: Allando dontesi helyzet, hogy AEON, vagy Namba, JR vagy Nankai, karaoke vagy alvas. Illetve hol aludjunk? agyban? vonaton? majd a tanteremben? Nehez jol beosztani az idot.

Ez a blog is hosszabb lett volna, ha a karaoke beosztasba be nem irt volna valaki egy LC-t, (majd az LC-rol is kell meselnem). Viszont udvozlom ujdonsult olvasoimat. Az oldalon tett latogatasuk hatarozottan rontja az alvasi kedvemet, a bloggolasi kedvem javara. Ha behozni nem is tudom a lemaradasomat, de probalom felgyorsitani azt a folymtot, ahol egy 2 hetes idotartamrol probalok mindent leirni 2 het alatt, es ugyanezen 2 het alatt elobb at is elni.

Ugye hogy matematikailag is lehetetlen? :)

Persze a szabadnap jo alkalom lenne arra, hogy bealdozzam a blog oltaran. De megsem. Elve a talan soha vissza nem tero alkalommal, kiruccantam kicsit tavolabb. Errol egy onallo blogot lehetne irni, de nem fogok. Nem az a tema, amit kello meltosaggal, es tisztelettel tudnek atadni. Egy poszt azert majd jar neki. Szoval (ha mar kelloen felcsigaztam az erdeklodest) Hirosimaba tettem latogatast. Meg meg egy kicsit tovabb, de kompra szallni mar sajnos nem volt idom. Ezuton is koszonom az idevago feladatokat a tavaszi felevbol :

Ebbe a postba egyelore ennyi fert bele, Olvassatok ki a szerverbol a postokat, hogy legyen hely uj postoknak, addig en megyek karaokezni (valoszinu masok enekelnek majd, mert a felhozatal kicsit valogatott, es soknak nem tudom rendesen a szoveget.